Groepslessen


Samen sporten is dubbel zo leuk, dat weten we allemaal. Daarom bieden we een ruim en up-to-date aanbod aan groepslessen aan. Van de klassiekers zoals BBB, TRX, Pilates, Calanetics, fit dance tot de iets intensievere HIT en functionele groepslessen. In alle onze lessen word steeds op techniek en houding gewerkt, zodat zeker bent dat je de oefeningen correct uitvoert.

Dit maakt namelijk een wereld van verschil ten opzichte van pijnvrij of net klachten krijgen. 

1 x per week sporten gedurende 12 maanden

Unlimited sporten gedurende 6 maand

Unlimited sporten gedurende 12 maand

maak via de link je account aan op onze app voor: gratis les, aankopen, uurroosters en inschrijvingen. https://move-it.trainin.app/checkout/PXR66O

1 x per week sporten gedurende 6 maanden

Liever sporten per beurt? 

<== Klik hier voor je gratis oefenles

Inhoud groepslessen:

Myofascia release

Pijnvrij worden door bewezen technieken van zelfmassage
door middel van een fascia balletje, foamroller, stok.. Les van 30 minuten, waar je lichaam je dankbaar voor zal zijn. Ideaal voor mensen met lichamelijke klachten. 

Mobility class

Hier ligt de nadruk op het vergroten van het bewegingsbereik van je gewrichten en het sterker maken van de spieren op lengte om meer bereik te krijgen bij alledaagse bewegingen en preventief te kunnen werken naar het vermijden van blessures.

Callanetics

De trainingen bestaan uit afwisselend statisch en dynamisch uitgevoerde oefeningen die zich vooral richten op de diepere buik-, billen-, benen- en rugspieren. Bij callanetics draait alles om low impact-oefeningen. Dat betekent dat er vooral grondoefeningen gedaan worden en er niet gesprongen wordt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij aerobics.

Callanetics is geschikt voor iedereen.

Zumba

Dansbewegingen op wereld- en latinomuziek. De choreografie is heel eenvoudig & geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Het is een intense les waarbij je lekker gaat zweten. Je zal tijdens de Zumba workout heel wat calorieën verbranden. Maar Zumba is vooral leuk, gemakkelijk en effectief. Iedere les geeft je een feestgevoel.

Functional training L1-L2

Een mix van cardio, kracht, balance..

Met verschillende materialen zoals gewichtsballen, kettlebell, weerstand bands. Maar ook met eigen gewicht

Dit is level 1. Van zodra je de basis goed begrijpt kan je aansluiten in level 2. Daar gaan we hier verder op in, en met hogere intensiteit.

Core

Buik, borst, billen..

er word voornamelijk op je core gewerkt zonder cardio oefeningen erbij. rustige maar vermoeiende les van 30min.

Posture & pijnvrij

Hangende schouders? Bolle/holle rug?knie of heuppijn....?

Leer hoe je pijnvrij door het leven kan gaan door je houding en bewegingspatronen aan te passen. Je zal leren hoe je alle spieren als 1 geheel laat werken. Samen met de myofasciarelease les is dit de sleutel om pijnvrij door het leven te gaan. Als je alles goed beheerst en een nieuwe uitdaging zoekt kan je mee doen met de lessen functional training.


HIIT

Dit is een high intensity intervaltraining. Een efficiënte workout waardoor je aan vetverbranding doet, je uithouding verbetert en je spieren versterkt.  Intervaltraining waarbij je je bij elke oefening voor 100% geeft, afgewisseld met korte rustmomenten. Je verliest vlot tot 1000 cal per les. Kortom: geef gewoon alles wat je hebt!! Deze les is  geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Intermittent living class

Complete reset voor je lichaam en geest door hormetische prikkels.

In het Grieks betekent Hormesis ‘prikkeling’. Het gaat erom dat je bij matige of lage dosering van deze prikkel positieve effecten kan ondervinden. Een te veel kan juist schadelijk zijn. De hormetische prikkels waar we in deze context over praten zijn kortdurende fysieke stress prikkels. Denk aan honger, dorst, warmte, kou, zuurstofveranderingen en nuchter bewegen. Leer er alles over in deze les.

Boxing fit

Ideaal voor wie zoekt om wat stress los te laten. Een intensieve conditie- en bokstraining voor mannen én vrouwen.

Met licht fysiek contact. Ben je opzoek naar iets meer of iets harder zijn er de kickbox lessen.

Total body workout

Deze training is een complete body workout, geen spiertje in je lichaam dat niet zal werken! Een mix van cardio en kracht. De ideale fatburner les. Onze lesgevers hebben altijd verschillende opties voor deze oefeningen waardoor het makelijk toegankelijk is. Een sportieve basis is wel aangeraden.

TRX

door middel van een TRX (suspension trainer) komen alle spieren van je lichaam aanbod. met enkel deze tool kan je oneindige variaties aan bewegegingen doen. voor zowel beginner als gevorderde.