Onze specialisaties

Your health is our priority

Algemene Revalidatie

Of je nu last hebt van schouderpijn, kniepijn, rugpijn, een spierscheur of andere lichamelijke klachten, wij helpen je graag weer op weg. Bij ons staat een individuele aanpak centraal, waarbij we je met een persoonlijk revalidatietraject begeleiden naar een gezond en pijnvrij leven.


Ons doel is om je opnieuw optimaal te laten bewegen door middel van gerichte oefeningen en het aanspreken van de juiste spiergroepen. Samen werken we aan jouw herstel, zodat je snel weer de dingen kunt doen die je graag wilt doen, zonder pijn en met vertrouwen.


Wij geloven in de kracht van maatwerk en persoonlijke begeleiding. Daarom stemmen we onze behandelingen volledig af op jouw specifieke behoeften en doelen. Jouw herstel is onze prioriteit, en we staan klaar om je te ondersteunen op elke stap van je revalidatie.

Sportrevalidatie

Ben je geblesseerd geraakt tijdens het sporten? Wij helpen je niet alleen om te herstellen, maar ook om veilig terug te keren naar je sport. Onze sportrevalidatie biedt een unieke aanpak die verder gaat dan algemene revalidatie.


Wij bieden een op maat gemaakt revalidatietraject, speciaal gericht op sporters. Met sportspecifieke oefeningen zorgen we ervoor dat je niet alleen herstelt, maar ook sterker en beter voorbereid terugkeert naar het veld, de baan of de sportschool.


Ons doel is om je prestaties te optimaliseren en toekomstige blessures te voorkomen. Door de juiste spiergroepen te trainen en je lichaam voor te bereiden op de eisen van jouw sport, zorgen we voor een veilig en effectief herstel.


Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding en een behandelplan dat is afgestemd op jouw sportieve doelen en behoeften. Wij staan klaar om je te ondersteunen in elke fase van je revalidatie, zodat je met vertrouwen en kracht weer kunt sporten.


Post-operatieve Revalidatie

Of je nu geopereerd bent voor een achillespeesruptuur, schouderfractuur of een kruisbandscheur, wij staan klaar om je te begeleiden in je revalidatie. Ons doel is om je niet alleen volledig te laten herstellen, maar om je zelfs sterker en beter te maken dan voorheen.


Bij ons krijg je een individueel revalidatietraject dat volledig is afgestemd op jouw specifieke situatie en herstelbehoeften. Met gerichte oefeningen en persoonlijke begeleiding werken we samen aan een optimaal herstel.


Wij geloven in de kracht van maatwerk en persoonlijke aandacht. Samen werken we stap voor stap aan jouw herstel, zodat je snel en veilig terug kunt keren naar je dagelijkse activiteiten, functioneringsniveau en eventuele sportieve doelen. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze hoogste prioriteit, en we staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je revalidatieproces.

"Life is like riding a bicycle, to keep your balance you must keep moving"

Dry Needling

Heb je last van hardnekkige spierknopen of chronische pijnklachten? Dry needling kan de oplossing bieden die je zoekt. Deze effectieve behandelmethode richt zich op het verlichten van pijn en het verbeteren van de functie van je spieren.


Dry needling is een techniek waarbij we met dunne naalden direct de triggerpoints in je spieren aanpakken. Dit helpt om spanning te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en de natuurlijke genezing van je lichaam te bevorderen. Onze ervaren therapeuten zorgen ervoor dat de behandeling veilig en effectief wordt uitgevoerd, met als doel je klachten snel en blijvend te verminderen.


Met dry needling streven we naar een snel herstel en het verbeteren van je bewegingsvrijheid. Of je nu last hebt van acute pijn, chronische klachten of sportblessures, wij helpen je om weer pijnvrij en optimaal te kunnen bewegen. We passen dry needling echter alleen toe wanneer er een duidelijke indicatie voor is, zodat we altijd de meest geschikte behandelmethode voor jouw situatie kiezen.


(Sport)taping

Heb je last van een blessure, instabiliteit of overbelasting? Wens je ondersteuning in je dagelijks leven of tijdens een belangrijke sportwedstrijd? Wij kunnen je helpen door het aanbrengen van de juiste tape. Deze tape zal je spieren, gewrichten en ligamenten ondersteunen, zodat je pijnvrij kunt bewegen.


(Sport)taping biedt effectieve ondersteuning bij blessures, instabiliteit of overbelasting. De speciale tape helpt bij het verminderen van zwelling, het verbeteren van de bloedcirculatie en het stabiliseren van gewrichten zonder je bewegingsvrijheid te beperken.


Of je nu extra ondersteuning nodig hebt in je dagelijkse activiteiten of tijdens het sporten, wij staan klaar om je te helpen. Samen werken we aan jouw gezondheid en welzijn, zodat je met vertrouwen en comfort kunt bewegen. Onze ervaren therapeuten zorgen ervoor dat de tape op de meest effectieve manier wordt aangebracht, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen.


We passen (sport)taping echter alleen toe als het verantwoord is om met jouw blessure verder te blijven sporten en bewegen. Jouw veiligheid en gezondheid staan altijd voorop in onze behandeling.


Blessure Preventie

Heb je in het verleden veel blessures gehad of wens je een betere en gezondere sportervaring? Bij ons streven we naar een holistische benadering van blessurepreventie, waarbij we niet alleen kijken naar het heden, maar ook naar je verleden en toekomstige doelen. We willen begrijpen welke blessures je in het verleden hebt ervaren, waar je momenteel hinder van ondervindt en wat je nog wilt bereiken. Met deze informatie in gedachten stellen we een individueel trainingsplan op dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften.


Onze aanpak omvat een grondig vraaggesprek en een uitgebreide screening om een volledig beeld te krijgen van je fysieke conditie en eventuele risicofactoren. Op basis hiervan richten we ons op het versterken van je 'zwakke schakels' door middel van een uitgebalanceerd trainingsprogramma. Dit helpt niet alleen om bestaande problemen aan te pakken, maar ook om toekomstige blessures te voorkomen.


Of je nu een recreatieve sporter bent of een professionele atleet, wij zijn er om je te ondersteunen in het bereiken van een optimale fysieke gezondheid en prestaties. Onze ervaren therapeuten staan klaar om je te begeleiden met deskundig advies en gepersonaliseerde training, zodat je met vertrouwen kunt blijven bewegen en jouw sportieve doelen kunt nastreven.

Joren was zeer gedreven om de oorzaak van mijn klachten te ontdekken en heeft deze vervolgens gericht aangepakt. De oefeningen waren zeer gevarieerd, wat de sessies zowel interessant als uitdagend maakte. Ik voelde me goed ondersteund en merkte duidelijk vooruitgang dankzij zijn professionele en persoonlijke aanpak.

Sabrina Baeyens, Belgium Red Pumas